Inner Beauty Out voor-na foto’s


Janne Janssen – Eindhoven

Deze ervaring, samen met Jedidjah in de glazen box, was voor mij totaal nieuw. Maar wel heel erg leuk om mee te maken.
Ik heb er veel van geleerd. Ook wie ik graag wil zijn.
Jedidjah is heel aardig en ze neemt echt de tijd voor je. Ze raffelt niks af, maar neemt oprecht zoveel tijd voor je, als jij vind dat nodig is. En ze luistert erg goed.
Het zitten in die glazen box was erg apart. Ook al kijken er tijdens de Dutch Design Week heel veel mensen naar je, je hebt niet het idee dat ze naar jou zelf kijken. Zo intiem is het zitten in de box. Je let er niet meer op en is het niet meer belangrijk.
Omdat veel mensen soms vergeten dat je pas echt mooi bent als je van binnen ook mooi bent.
Dat laat Jedidjah je ervaren.
Bedankt!Charlotte Kin – Eindhoven

Kijken vanuit buiten naar binnen, dat is het gene dat Jedidjah bij mij gedaan heeft. Tijdens de sessie vroeg ze mij wie ik was en wie ik wilde zijn. Iedere vraag kwam op een prettige manier dichtbij. Tijdens het gesprek zetten Jedidjah mijn verhaal om in mijn make-up, mijn gesprek met haar stond letterlijk op mijn gezicht geschreven. Het was een erg bijzondere ervaring!

Bedankt Jedidjah!!Marielouise Veldman – Haelen

” Ik vond het in veel op-zicht-en een bijzondere ervaring. Voor mezelf heeft Jedidjah niet alleen veel inzicht gegeven op mijn uiterlijk, wat zij als visagiste natuurlijk perfect kan, maar ook met betrekking tot mijn werk/ambities. Zaken die ik eigenlijk/intuïtief wel wist, maar me niet direct bewust was. Daar ga ik zeker mijn voordeel mee doen.
Zij vertaalde dit visueel in lichte, natuurlijke make-up, waarbij de wallen onder mijn ogen verdwenen, maar ook welk kapsel het beste bij mijn karakter en passie paste. Dus weer terug naar kleur en een kuif en dan ben ik weer die creatieve ‘power’ woman die in mij zit én gezien mag worden.
Dank je Jedidjah voor dit in-zicht!”Mevr. Hessing – Katwijk